ОРИСИЯ
Има моменти, в които талантът ти блика
под път и над път, и отсам и отвъд.
Идват тогава на буйни талази
развихрени пламенни чувства,
в миг се преплитат любов и омраза,
няма никъде празно, нито пък пусто.
И животът ти става прекрасен.
Ала когато излезеш от образ и фраза –
Бог да те пази!
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados