Орисвам те в живота ми да бъдеш,
орисвам те на себе си и своя свят.
С молитва, огън и добра магия -
любов да е сред звездопад.
Орисвам те в живота ми да бъдеш
преброден миг, небесен цвят.
Една китара с чуден ритъм -
на мечтите лудия ни впряг.
Орисвам те в живота ми да бъдеш,
защото нужен си ми нощ и ден.
Нужен си ми в радост и тревога,
защото изпълнил си сърцето ми с копнеж.
© Здравка Бонева Todos los derechos reservados
прегръщам те, с много обич.