9.08.2008 г., 14:11 ч.

Орисвам те 

  Поезия » Любовна
841 0 6

Орисвам те в живота ми да бъдеш,

орисвам те на себе си и своя свят.

С молитва, огън и добра магия -

любов да е сред звездопад.

 

Орисвам те в живота ми да бъдеш

преброден миг, небесен цвят.

Една китара с чуден ритъм -

на мечтите лудия ни впряг.

 

Орисвам те в живота ми да бъдеш,

защото нужен си ми нощ и ден.

Нужен си ми в радост и тревога,

защото изпълнил си сърцето ми с копнеж.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??