2 mar 2008, 23:00

Ошав от мисли 

  Poesía » De humor
2075 0 14

Добре съм, общо взето.

Никакви проблеми.

И от едничко нещо само

кънти главата ми -"заето".

Човърка ме и като трън в пета боде ми.

 

Боли ме, че не мога да съм този -

кокорещ се навън с надежда,

към пет и трийсет зад кьошето

да се покаже тънката ти вежда.

 

Освен това поти ми се челото,

че невъзможно е да съм човека

със тебе, който вечер удря три ракии

и всяка заран във леглото

да ти поднася пържени филии.

 

А гърлото ме стяга като примка,

очите ми се насълзяват без да режа лук,

че чорпогащникът ти, ако има бримка,

това ще констатира някой друг.

 

Ей тези "дреболии" ме убиват

и правят мислите ми на компот.

Аз сигурен съм - ще се случат.

Но... в някой друг живот...

© Томан Томанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??