Още ли ме обичаш (песен)
Още ли ме обичаш,
още ли искаш да бъда твоя,
вярно ли ми се вричаш
само за да си до мен...
Още ли ме сваляш,
още ли искаш да съм робиня,
в твоите очи ме палиш,
горещ огън във мен...
Още ли ме чакаш,
още ли искаш да съм евиния,
пленена в теб ме държиш
с твоите ръце до мен...
Още ли ме обичаш,
още ли искаш да бъда ничия,
вярно ли ми се вричаш,
само за да си до мен...
© Елена Балева Todos los derechos reservados