30 ago 2009, 12:15

Още миг... 

  Poesía » De amor
480 0 1

Споменът за отминаващото лято

бавно се топи и изпарява в мислите ми...

Спомням си следобедът, когато

с теб си казвахме красиви истини...

 

Още чувам порива на  вятъра,

тихичко нашепващ ми „Заспивай...”

Още чувствам твоят дъх на лято,

парещ по прохладната ми шия...

 

Още помня твоя вкус на диня,

медения аромат на кожата ти...

Чувствата си няма как да скрия,

дай ми още миг от себе си!

 

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??