Търся те в разцъфнал цвят на ранна пролет.
Търся те налятото в морския бряг.
Търся те на прелетна птица в есенен полет.
Търся те на зимата в първия сняг.
Търся те на вятъра в полъх небрежен.
Търся те на слънцето в топлите лъчи.
Търся те на дъжд в ромона нежен.
Търся те в блясъка на хиляди звезди.
Търся те в най-дръзката моя мечта.
Търся те в утрото на новия ден.
Търся те в най-чистата изплакана сълза.
Търся те във всичко около мен.
© Искра Илиева Todos los derechos reservados
Няма никой в дневната и затова го търся :P