11.10.2015 г., 19:12 ч.

Още търся те 

  Поезия » Любовна
530 0 3

Търся те в разцъфнал цвят на ранна пролет.

Търся те налятото в морския бряг.

Търся те на прелетна птица в есенен полет.

Търся те на зимата в първия сняг.


Търся те на вятъра в полъх небрежен.

Търся те на слънцето в топлите лъчи.

 Търся те на дъжд в ромона нежен.

Търся те в блясъка на хиляди звезди.

 

 Търся те в най-дръзката моя мечта.

Търся те в утрото на новия ден.

Търся те в най-чистата изплакана сълза.

Търся те във всичко около мен.

 

© Искра Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??