8 mar 2024, 9:34

Осми март 

  Poesía
63 1 3

Женски месец! Женски ден!

За почит към жените отреден.

Полагат им се подаръци, цветя

и сладки СМС-и.

Почивка, романтика във влакове

експреси...

Но е ден работен. Мрачен и дъждовен.

За някои жени -- съдбовен.

За други, в стаята си сгушени,

е просто: облачно с картофи!

Скучно, мазно, задимено!

Просто - чувство похабено.

 

 

 

Мили жени! Желая Ви романтика! Дали във влакове експреси, дали на работа, четейки сладки СМС-и, или в запушения дом! Навсякъде има романтични мъже! Поне един, почит ще Ви въздаде! Честит празник!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??