29 oct 2007, 12:40

Остана само белег от жестока рана 

  Poesía » De amor
676 0 3

В сърцето си за друг направих място,
макар че в него беше ти.
Да се връщам в миналото, знам, е късно,
но и вече не боли!

А някога тъй силно ме болеше,
защото наранена бях от теб...
Затуй сърцето ми крещеше
и любовта превърна се в лед!

Но сега е друго вече!
Нямаш място в моето сърце!
Спомена за теб остава толкова далече
и сега за друг усмихнато е моето лице!

А ти сега се извиняваш
за грешката, която мене ме рани!
Но е късно за изгубено да съжаляваш,
защото нищо в мен за тебе не гори.

Само белег от жестока рана
ми остави там,където беше ти.
Друго нищо не остана!
Няма ги и нашите спомени, от които само тебе ще боли...

© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??