8 ago 2009, 10:55

Останах 

  Poesía » Otra
669 0 7

Мисля те - като ненормален!
Откъде ми дойде? И защо?
Сякаш някой по порно канала
пусна филмче за Живия Бог.

Знам го тоя, в главната роля.
Света преживяхме с него.
Но филмчето свърши, а аз като болен
останах да гледам.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??