Aug 8, 2009, 10:55 AM

Останах 

  Poetry » Other
615 0 7

Мисля те - като ненормален!
Откъде ми дойде? И защо?
Сякаш някой по порно канала
пусна филмче за Живия Бог.

Знам го тоя, в главната роля.
Света преживяхме с него.
Но филмчето свърши, а аз като болен
останах да гледам.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??