8.08.2009 г., 10:55 ч.

Останах 

  Поезия » Друга
616 0 7

Мисля те - като ненормален!
Откъде ми дойде? И защо?
Сякаш някой по порно канала
пусна филмче за Живия Бог.

Знам го тоя, в главната роля.
Света преживяхме с него.
Но филмчето свърши, а аз като болен
останах да гледам.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??