26 oct 2006, 18:52

останаха ми само... 

  Poesía
630 0 10
Останаха ми само стиснатите зъби
захапали душата, изранена
от блъскането в режещите ръбове
на камъка в гърдите, изцедена
до капчица от разума-пиявица,
с избодени от взиране очи
в бодливостта на делничните навици
и длани по които кръв личи...

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??