Oct 26, 2006, 6:52 PM

останаха ми само... 

  Poetry
622 0 10
Останаха ми само стиснатите зъби
захапали душата, изранена
от блъскането в режещите ръбове
на камъка в гърдите, изцедена
до капчица от разума-пиявица,
с избодени от взиране очи
в бодливостта на делничните навици
и длани по които кръв личи...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??