3 sept 2006, 22:41

"Останала сама" 

  Poesía
931 0 2
Останала сама с вината
обгръщам сянка на страха,
влязна неканена в дома ми
сред лъчите на деня.

Останала сред тишината
погълната от мисли в мрак,
аз, непрогонила тъгата
тъна в спомените пак...

© Антоанета Тонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??