Sep 3, 2006, 10:41 PM

"Останала сама" 

  Poetry
934 0 2
Останала сама с вината
обгръщам сянка на страха,
влязна неканена в дома ми
сред лъчите на деня.

Останала сред тишината
погълната от мисли в мрак,
аз, непрогонила тъгата
тъна в спомените пак...

© Антоанета Тонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??