3.09.2006 г., 22:41 ч.

"Останала сама" 

  Поезия
935 0 2
Останала сама с вината
обгръщам сянка на страха,
влязна неканена в дома ми
сред лъчите на деня.

Останала сред тишината
погълната от мисли в мрак,
аз, непрогонила тъгата
тъна в спомените пак...

© Антоанета Тонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??