8 feb 2008, 8:31

Oстани! 

  Poesía
515 0 3

Остани!
Не тръгвай... Още не!
В очите ми по онзи влюбен начин погледни.
Припомни ми най-нежното докосване!

 

 

 

Остани!
Говори ми тъжно, нека да не се сбогуваме.
В част от себе си ме превърни!
На минутите последни да се налюбуваме...

 

 

 

Остани!
Не искай обяснение защо...
Когато заблестят сълзи, ме прегърни!
Кажи: "Обичам те" и замълчи...

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??