Остани до мен, дори когато
бели ангели разхождат ми душата,
ще ме последваш ли по Млечния път,
да те отведа към дома ни - "Райска ябълка" -
около него пъстроцветни вълшебни градини
и тихо мелодично стичащи се водопади!
Ако ти омръзне да ти е красиво,
тръгни си в съня ми!
- Остани, знам, че си ценител на красивото!
© МИСИЯ Todos los derechos reservados