7.11.2008 г., 9:56 ч.

Остани 

  Поезия » Любовна
506 0 0

Остани до мен, дори когато

бели ангели разхождат ми душата,

ще ме последваш ли по Млечния път,

да те отведа към дома ни - "Райска ябълка" -

около него пъстроцветни вълшебни градини

и тихо мелодично стичащи се водопади!

Ако ти омръзне да ти е красиво,

тръгни си в съня ми!

- Остани, знам, че си ценител на красивото!

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??