"Остани"
Искам да почувствам силното ти рамо -
да се облегна на него за миг само.
Да погледна и да видя твоето лице
и с това за утеша изстрадалото си сърце.
Когато си с мен - ми даваш сили,
даваш ми надежда, любов и мечти.
Правя неща, смятани от мен за непосилни,
и за дълго спираш моите сълзи.
Само ти ме разбираш и радваш,
и правиш смислени моите дни.
А когато ме боли, с мен страдаш -
и аз не искам да е така - затова остани.
Изтръпвам всеки път при мисълта за теб -
за хубавите мигове, прекарани заедно.
Разпалваш непознати желания в мен,
че пак ще ме прегръщаш и целуваш жадно.
Където и да си - аз ще те чакам.
В теб и в нашата любов аз вярвам.
Къде и в чужбина да отиваш ти,
ще чакам тук да си дойдеш ти.
Искам да знаеш - радвам се за нас
и искам да изкрещя с пълен глас:
"Обичам те - ти си всичко за мен
и ще те обичам до последния си ден".
13 март 2010г.
Можете да видите клипа към текста на този адрес:http://vbox7.com/play:a750e932
© Георги Алексов Todos los derechos reservados