14 мар. 2010 г., 17:56

Остани 

  Поэзия » Любовная
725 0 1

"Остани"

 

Искам да почувствам силното ти рамо -

да се облегна на него за миг само.

Да погледна и да видя твоето лице

и с това за утеша изстрадалото си сърце. 

 

Когато си с мен - ми даваш сили,

даваш ми надежда, любов и мечти.

Правя неща, смятани от мен за непосилни,

и за дълго спираш моите сълзи.

 

Само ти ме разбираш и радваш,

и правиш смислени моите дни.

А когато ме боли, с мен страдаш -

и аз не искам да е така - затова остани.

 

Изтръпвам всеки път при мисълта за теб -

за хубавите мигове, прекарани заедно.

Разпалваш непознати желания в мен,

че пак ще ме прегръщаш и целуваш жадно.

 

Където и да си - аз ще те чакам.

В теб и в нашата любов аз вярвам.

Къде и в чужбина да отиваш ти,

ще чакам тук да си дойдеш ти.

 

Искам да знаеш - радвам се за нас

и искам да изкрещя с пълен глас:

"Обичам те - ти си всичко за мен

и ще те обичам до последния си ден".

 

 

13 март 2010г.

 Можете да видите клипа към текста на този адрес:http://vbox7.com/play:a750e932

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??