Остани.
Когато съм студена като лед
или изпепелявам същ пожари,
остани!
Когато думи стрелям, ала улучват като стрели...
ти остани.
Мени се вътре в мене, по-бързо от сезони..
да се науча как бурните си чувства да удържам, не успях.
Остани.
Дори когато искаш да избягаш
от мен, от дяволите мои...
Остани.
И те си имат своя участ,
чието име носиш ти.
© Периян Байрамова Todos los derechos reservados