2.11.2019 г., 21:17 ч.

Остани 

  Поезия » Любовна
439 1 0

Остани.

Когато съм студена като лед

или изпепелявам същ пожари,

остани!

Когато думи стрелям, ала улучват като стрели...

ти остани.

Мени се вътре в мене, по-бързо от сезони..

да се науча как бурните си чувства да удържам, не успях.

Остани.

Дори когато искаш да избягаш

от мен, от дяволите мои...

Остани.

И те си имат своя участ,

чието име носиш ти.

© Периян Байрамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??