31 ago 2023, 13:06  

Остарях и... 

  Poesía » De humor
195 2 1

Остарях и се сбръчках -

като орех от новогодишна украса,

като взета на лизинг от автоморгата бричка ,

като черен хайвер от небрежност мухлясал,

като на клоуна  маската трагична,

като стар гроб буренясал,

като пет кинта изпаднали от сутиена на проститутка,

като пенсионирана дървена кукувица,

забравила да запее в точно зададената минутка,

като след секс нагънат чаршаф 

или пясък разрошен от вятъра,

като мушмула за вкусен ошаф,

като лунен пейзаж набразден от невидими кратери.

 

Остарях и се сбръчках...

 

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??