Остарях и се сбръчках -
като орех от новогодишна украса,
като взета на лизинг от автоморгата бричка ,
като черен хайвер от небрежност мухлясал,
като на клоуна маската трагична,
като стар гроб буренясал,
като пет кинта изпаднали от сутиена на проститутка,
като пенсионирана дървена кукувица,
забравила да запее в точно зададената минутка,
като след секс нагънат чаршаф
или пясък разрошен от вятъра,
като мушмула за вкусен ошаф,
като лунен пейзаж набразден от невидими кратери.
Остарях и се сбръчках...
© Милко Христов Всички права запазени