19 feb 2021, 6:14

Остаряване 

  Poesía
439 1 3

 

 

 

 

Евтина сега съм на сълзи…

Сами валят …

за щяло и нещяло…

 

Преди ги сменях само за звезди…

И две слънца

 във бебешко одеяло…

© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??