Feb 19, 2021, 6:14 AM

Остаряване 

  Poetry
363 1 3

 

 

 

 

Евтина сега съм на сълзи…

Сами валят …

за щяло и нещяло…

 

Преди ги сменях само за звезди…

И две слънца

 във бебешко одеяло…

© Ангелина Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??