3 oct 2008, 21:36

Остатъчна... в очакване 

  Poesía
670 0 9
Остатъчна...
със залеза се любя
в очакване
да ме целуне утро,
остатъчна
и днес се смея
с очакване
да има утре...
остатъчна
в очакване...
се влюбвам...

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??