3.10.2008 г., 21:36 ч.

Остатъчна... в очакване 

  Поезия
672 0 9
Остатъчна...
със залеза се любя
в очакване
да ме целуне утро,
остатъчна
и днес се смея
с очакване
да има утре...
остатъчна
в очакване...
се влюбвам...

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??