7 may 2017, 22:07

Остатъци от любовта 

  Poesía » De amor
190 0 0

Душата ми е, като нощна птица

и в клоните на чувствата се скита.

И знам, че тя – на тънката ми жица,

за името ти и до днес ме пита.

 

Аз името ти вече го забравих

и спомените също избледняха.

За тебе, жено, всичко аз направих...

Косите ми от тебе побеляха.

 

И да се връщаме назад не искам.

Билó, каквото е билó до днеска.

Сърцето си във шепите го стискам.

Остана в мене неличима треска.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??