22 jun 2013, 10:38

Оставам сам 

  Poesía » De amor
378 0 2

Във чаша с лед, уиски и лимон

изцеждам мъката си днеска.

Гърдите стяга тя, като питон

и имам вече болка зверска.

 

И бавно спира моето сърце

и тялото ми се предава.

Протягам аз - към твоето - ръце,

но то към мене не поддава.

 

И няма май да стигна вече там.

Прегръщам чашата си тука.

И си оставам аз отново сам

със кукувица да ми кука...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??