19 mar 2011, 14:07

Оставаме завинаги 

  Poesía » Otra
1108 0 24

Оставаме завинаги

 

Във светлина се раждаме,

от сънища сподиряни,

понесли ни, загубили,

сред светове жадувани.

Стопяваме се в изгреви,

пламваме по залези,

умираме стократно,

във повици сподавени.

Но в срещите единствени, 

очаквани, долюбвани,

от мигове споделяни,

оставаме завинаги.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??