Оставаме завинаги
Във светлина се раждаме,
от сънища сподиряни,
понесли ни, загубили,
сред светове жадувани.
Стопяваме се в изгреви,
пламваме по залези,
умираме стократно,
във повици сподавени.
Но в срещите единствени,
очаквани, долюбвани,
от мигове споделяни,
оставаме завинаги.
© Сеси Все права защищены