Mar 19, 2011, 2:07 PM

Оставаме завинаги 

  Poetry » Other
1105 0 24

Оставаме завинаги

 

Във светлина се раждаме,

от сънища сподиряни,

понесли ни, загубили,

сред светове жадувани.

Стопяваме се в изгреви,

пламваме по залези,

умираме стократно,

във повици сподавени.

Но в срещите единствени, 

очаквани, долюбвани,

от мигове споделяни,

оставаме завинаги.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??