21 ago 2012, 11:12

Остави тези думи за някой друг ден 

  Poesía » De amor
626 1 1

Остави тези думи за някой друг ден

 

 

Не искам да знам дали ме обичаш

и губиш ли нощем съня си по мен!

Клетви за обич ти недей да изричаш,

остави тези думи за някой друг ден!

 

 

Сега нека бъда приятно несигурна,

да тръпна в очакване - "дали" и "кога"...

Остави още малко душата ми бурна

да поскита нечакана по гори и поля!

 

 

А ти се опитай да останеш загадъчен,

нищо че отдавна вече на мен си се дал!

Неочакван и друг, само не и порядъчен

и от ревност често ми вдигай скандал!

 

 

И не ми казвай, все още че ме обичаш,

искам още малко да се поборя за теб!

С тази сладка игра, нали и ти не отричаш,

неусетно го казваме и няма преди, няма след...

 

© Светла Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??