14 nov 2018, 23:48

Оставка 

  Poesía
331 0 2

Не сме помийна яма на Европа!
Народът, твърде дълго ви търпя.
След хиляди молитви, грабна сопа
да отстоява свойта свобода.

Мафията, трябва да си плаща
за причинените през прехода беди.
Виновните на всички ни са ясни.
И мазохист не може да търпи.

Оставка! После съд и по местата.
Подмяна вече няма да търпим.
България за всички нас е свята.
"Един за всички, всички за един!"

Обидно е и няма как да свикна,
че аналози няма по света,
на Премиерът да му викат -тиква,
а той да се гордее със това.

Оставката ви искам, мафиоти!
Срамувам се от вашите дела.
Честта не се измерва със банкноти.
Народът е мерило за честта.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??