3 ene 2022, 22:12

Острието в мен остава 

  Poesía » De amor
551 2 6

Все още пазя острието

на последната стрела.

То забито е в сърцето

от раздялата била.

 

Болката тежи жестоко

с незарастващите рани.

С нови даже по- дълбоко

белег вечен ще остане.

 

Време нищо не лекува.

Ти за мен си незабрава.

Обичта не се преструва,

острието в мен остава. 

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??