3 янв. 2022 г., 22:12

Острието в мен остава 

  Поэзия » Любовная
534 2 6

Все още пазя острието

на последната стрела.

То забито е в сърцето

от раздялата била.

 

Болката тежи жестоко

с незарастващите рани.

С нови даже по- дълбоко

белег вечен ще остане.

 

Време нищо не лекува.

Ти за мен си незабрава.

Обичта не се преструва,

острието в мен остава. 

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??