30 may 2013, 1:29

Осъдена 

  Poesía » De amor
501 0 2

С останки от илюзии

сред самота безкрайна

и със сърце изпълнено

с мъката потайна.

 

Жена на никой и на всички,

тя всекиго убива,

носи болка, отчаяние

и сграбчва те със сила.

 

Жена - осъдена,

самотна

в оковите

на болката...

© Татяна Цвяткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??