May 30, 2013, 1:29 AM

Осъдена 

  Poetry » Love
503 0 2

С останки от илюзии

сред самота безкрайна

и със сърце изпълнено

с мъката потайна.

 

Жена на никой и на всички,

тя всекиго убива,

носи болка, отчаяние

и сграбчва те със сила.

 

Жена - осъдена,

самотна

в оковите

на болката...

© Татяна Цвяткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??