10 mar 2010, 12:43

Осъдена любов 

  Poesía » De amor
588 0 0

Макар и наранен,

макар и оскърбен,

надмогвайки обидата в тоз час!

Във мен намерих сили

на този светъл празник

успехи да ти пожелая аз!

Ако се случи нявга

за мене да се сетиш,

забързана със статуса си нов!

Въздишка да отрониш,

сълзица да пророниш,

за глупаво изгубена любов!

08.03.2010

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??