Mar 10, 2010, 12:43 PM

Осъдена любов 

  Poetry » Love
590 0 0

Макар и наранен,

макар и оскърбен,

надмогвайки обидата в тоз час!

Във мен намерих сили

на този светъл празник

успехи да ти пожелая аз!

Ако се случи нявга

за мене да се сетиш,

забързана със статуса си нов!

Въздишка да отрониш,

сълзица да пророниш,

за глупаво изгубена любов!

08.03.2010

© Светльо Златанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??