19 abr 2008, 8:41

Осъдени 

  Poesía » De amor
510 0 3

Виж огъня,
колко красиво догаря
за последно в своето уединение.
Усети ме както никога преди,
послушай ме, търси спасение.
Бъди ангел за грешниците...
Плътта е мръсна като кал,
почерняла от нечисти мисли.
Едва ли друг ще има жал
към самотниците, създадени "Различни".
Ти и аз не намерихме утеха,
не и в чужди ласки или божията любов.
Ние търсехме смирение,
а открихме само болка, празен зов.
Тук няма шанс за нас,
пътищата се разделят.
Като две реки -
страстни, бурни, но самотни,
само извора споделят.
Бъди утехата на другите,
обичай ги, както аз обичах теб.
Не позволявай на смъртта
да те вземе, не и сега...
... тя дойде за мен.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??