30 may 2010, 21:41

Осъдени души 

  Poesía
575 0 1

 

Души, осъдени да страдат,

да живеят празен, пуст живот.

Души, оставени на воля,

да пропиляват своята любов.

 

Души, осъдени на самотата,

без хубав ден със слънчеви лъчи.

Да бягат те през пустошта,

да не чувстват болката дори.

 

Души, осъдени на безпощада,

да  живеят, ала ден за ден.

Да нямат капка радост в сърцата

и мрачен, сив да бъде всеки ден.

 

Осъдените души на съдбата

са всички тези в горни редове.

Тези, пропилелите в мрака

не само чуждото, но и собственото си сърце.

 

 

© Бойка Миркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??