1 nov 2006, 0:38

Осъдено сърце 

  Poesía
591 0 3
Една тъга,една сама надежда
душата си на друга ти дари
незнаен път до тебе ме отвежда
обичах те - сега ме остави
Дълбоко аз сърцето свое нараних
осъдих го без жал да те обича
и когато днес до мен не те открих
помолих го да спре да се отрича
Една любов, тъй бързо я забравяш
оставяш ме в нощта съвсем сама
любовни клетви не към мен отправяш
сега за тебе тя ще е света

© Вилислава Пламенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??