14 jul 2023, 9:50

Осъзната 

  Poesía » De amor
206 1 1

Бягай бързо! В обратна посока!
Аз съм силна, гальовно драскаща котка.
Нямаш толкова свобода, колкото искам!
Да съм твоя за винаги... не ти стиска!

 

Старо вино съм за ценителски малки глътки.
Без напрежение, главоболие и неприятни тръпки.
Поръча бутилка, но не плати цената!
Стой си там, където е безплатна водата!

 

© Силва Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??