9 mar 2013, 3:26  

От днес до края на света 

  Poesía » Otra
479 0 1

Мисля си, не ù е никак лесно.
Не ù е вечно на гърдите леко.
Дали зова я "майко", или "сестро",
- скита все по стръмните пътеки.

Но нека днес, на тоя ден поне,
да стихнат бурите на челото ù мило,
в нозете ù да падне цялата вселена.
От кой незнаен извор черпи сили,

пламенно все тъй за да обича
изстрадалата ù, отрудена душа?
О, тя ще има своя миг величие
- от днес до края на света.

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Старахотен стих!Чувствата ти са майсторски претворени в стих!Много ми хареса!Пиши...още.
Propuestas
: ??:??