23 may 2012, 12:44

От епицентъра в Перник 

  Poesía » Otra
747 0 10

Земята крие страшната си вест

и я споделя нощем,

разнася я до всеки – на адрес –

с подземната си поща.

 

Разчетохме ли този земетръс?

Благодарим ти, Боже,

че в края на писмото кървав кръст

не си ни сложил.

 

22 май, 2012

© Владимир Виденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??